Reset Password

€ 0 do € 10.000

Više opcija pretraživanja

SAVETI ZA GOSTE

Kada za određeni period unesete pretragu, dobijate ponudu apartmana sa pokazanim cenama za traženi period. RentMeEasy pruža i mogućnost da ponaosob izaberete željeno mesto i dobijete pregled smeštajnih jedinica. Nekada vam se neće pojavljivati sve smeštajne jedinice na sajtu, jer ste možda stavili manje dana od onog što je domaćinov minimum.

Izborom smeštajne jedinice, dobijate prvi uvid u cenu i detaljan opis smeštaja.

Posredstvom RentMeEasy moguća je komunikacija na relaciji Domaćin – Gost.

Za pomoć i savet oko izabranog smeštaja, poželjno je koristiti date komentare a možete i konsultovati RentMeEasy za savet putem online podrške.

Gost sa Domaćinom dogovara pojedinosti oko cene smeštaja i kada je dogovor finaliziran među njima, RentMeEasy obrađuje vaučer sa instrukcijom za uplatu rezervacije.

RentMeEasy sajt pruža sigurnost. Gost na ime rezervacije uplaćuje 100% na račun RentMeEasy. RentMeEasy vas osigurava da dok se ne zaselite u izabrani smeštaj, novac od rezervacije mi zadržavamo. Tek nakon potvrđenog zaseljenja,   RentMeEasy prosleđuje novac od rezervacije na račun domaćina.

Novačane transakcije, možete vršiti preko dinarskog i deviznog računa ili putem servisa za međunarodni prijenos novca. Sva su plaćanja sigurna i obavljaju se putem RentMeEasy internetskog servisa plaćanja. Detaljnije u Kako platiti.

RentMeEasy uvek stoji na raspolaganju za konsultaciju Gostu ili Domaćinu oko donošenja konačne odluke i saveta.

Osim dogovora oko cene, Domaćin i Gost posredstvom RentMeEasy definišu i detalje oko načina zaseljenja u smeštaj, vreme zaseljenja i ostale pojedinosti.

 

  • Promenite valutu

  • PRETRAGA

    € 0 do € 10.000

    Više opcija pretraživanja