Reset Password

€ 0 do € 10.000

Više opcija pretraživanja

Sigurnosni depozit

25.02.2018 by RentMe

SIGURNOSNI DEPOZIT

Većina domaćina, pored regularne cene smeštaja postavljaju i uslov sigurnosni depozit. Ovo je suma novca, koju  određuje sam domaćin a kreće se od 100€ i vieše. Daje se u gotovini po isplati smeštaja a koji RentMeEasy zadržava 24 sata. U slučaju da nema prijavljenih primedbi nakon napuštanja smeštaja od strane gosta u roku od 24 časa  sigurnosni depozit se vraća gostu na njegov račun. Ako živite u Srbiji, novac vam se vraća u dinarskoj vrednosi po kupovnom kursu za Evro. Ako živite van Srbije, vraća vam se na Evro račun. Pri rezervaciji je neophodno dostaviti račun na koji ćemo vam vratiti novac.

U slučaju da se ustanove oštećenja u apartmanu nakon odlaska gosta, postupak je sledeći:

Foto dokumentacija se šalje vlasniku smeštaja kao i gostu. Procenjuje se vrednost štete i mogućnost njenog otklanjanja u veoma kratkom roku do dolaska sledećih gostiju. Razlika između sigurnosnog depozita i refundirane štete se vraća na račun gosta.

Ono što se smatra štetom:

  1. Polomljen nameštaj ili tehnika
  2. Bahati odnos prema peškirima i posteljini
  3. Spiranje peska u tuš kabinu ili umivaonik, što dovodi do  zapušenja kanalizacije
  4. Prljanje zidova, zavesa, nameštaja

U apartmanima koje izdaje RentMeEasy, gostima je na upotrebu ostavljen usisivač i sva neophodna hemija za dobro održavanje apartmana. Ne postoji razlog da se na odmoru gosti ne ponašaju pristojno i onako kako bi se ponašali u svojoj kući. Ne postoji razlog zašto gosti ne bi poštovali tuđ nameštaj, posteljinu i peskier. Time što ste smeštaj platili, ne znači da ga treba dovesti do rugla.

Nakon višegodišnjeg izdavanja i gostiju koji su se pokazali kao krajnje nepoželjni, RentMeEasy je uveo SIGURNOSNI DEPOZIT kao neophodnu kategoriju .

  • Promenite valutu

  • PRETRAGA

    € 0 do € 10.000

    Više opcija pretraživanja