Reset Password

€ 0 do € 10.000

Više opcija pretraživanja

REZERVACIJA I PLACANJE

Izrada oglasa na RentMeEasy jednostavna je i besplatna. Opišite smještaj, navedite koliko gostiju primate dodajte fotografije i detalje.

Savet: postavite što je moguće više fotografija, kako celog enterijera, tako i njegovih detalja. Što više opišete fotografski vaš smeštaj to će vaši gosti biti više pripremljeni na ono što mogu očekivati od vaše ponude. Poželjno je locirati smeštaj, fotografijama okoline (obližnjim restoranom, plažom, kioskom, prodavnicom, crkvom…..).

Pomoć RentMeEasy: u slučaju da niste vični korišćenju kompjutera, stojimo vam na raspolaganju da za vas, mi napravimo oglas. Možete nam pisati na mail: andrentme@gmail.com , gde ćemo uz vaše mogućnosti koje posedujete naći načina da postavimo apartman za vas i dogovoriti se kako ćemo pratiti vaš nalog za vas.

Isplata smeštaja:

RentMeEasy sajt pruža sigurnost. Gost na ime rezervacije uplaćuje 100% na račun RentMeEasy. Domaćinu automatski po uplati rezervacije od strane gosta, RentMeEasy prosleđuje potvrdu o uplati i garantno pismo. Uplata na račun domaćina biće izvršena u u roku od 24 sata nakon zaseljenja gosta.

Novačane transakcije, možete vršiti preko dinarskog i deviznog računa ili putem servisa za međunarodni prienos novca. Sva su plaćanja sigurna i obavljaju se putem RentMeEasy internetskog servisa plaćanja.

  • Promenite valutu

  • PRETRAGA

    € 0 do € 10.000

    Više opcija pretraživanja