Reset Password

€ 0 do € 10.000

Više opcija pretraživanja

Kako postaviti smeštaj? 

Opis: Smeštaj možete postaviti u rublici „Dodajte novi apartman“. Dajte šarmantni naziv vašeg smeštaja. Nešto što će se lako pamtiti a i čitati. Obratite pažnju na univerzalnost slova, kako ne bi postojala jezična barijera. Sve rubrike gde je navedeno „obavezno“ popunite kako bi moglo da se aktivira dugme za prelaz na sledeći nivo. Instant rezervacija je vaš izbor.

Cena: U gornjem horizontalnom linijskom panelu, nakon što ste prošli prvi nivo, kliknite na Cena. Otvoriće vam se novi prozor gde ćete moći da upravljate cenovnicima u zavisnosti od meseca.

Ovde niste obavezni da date sve upite na cene. To je opciono. Možete pojednostaviti svoj cenovnik, tako što ćete uneti samo srednju, optimalnu cenu. Ili možete postaviti jednu za celu godinu. A ono što vam mi preporučujemo je da postavite za svaki mesec posebnu cenu. Takođe vam savetujemo da cena za čišćenje bude odvojena samo ako je iznajmljivanje na period manji od 7 dana. U dnu stranice videćete kalendar. Kliknete na početak (prvi crveni kvadrat koji se pojavi) i kraj perioda koji će nositi jednu cenu. Kada podesite taj period, krenite sa novim mesecom i podešavanjima za njega. Na jednoj strani prikazana su dva meseca, a da bi videli ostatak imate panel u desnom uglu sa crnim strelicama na desno i levo, te tako pređite na sledeću stranu.

Važno: RentMeEasy zadržava 15% na ime svojih usluga od domaćina. Kada postavljate cenovnik svog smeštaja, obavezno na vašu cenu postavite 15%. 

Fotografije: Klikom na Izaberi Foto ulazite u mogućnost da iz vašeg računara ili prenosivog uređaja, selekcijom više fotografija odjednom ih prenesete na svoj nalog. Veoma brzo i jednostavno. Redosled fotografija kako će se pojavljivati na sajtu REntMeEasy možete podesiti lakim pomeranjem fotografija (poput pazli).  RentMeEasy vam daje mogućnost da postavite i video.

Opis: Došli ste pretpostavljamo brzo do ovog nivoa. Vrlo brzo ćete ga i preći jer u njemu ima svega par sitnica koje treba da popunite o svom smeštaju. Ako kojim slučajem ne znate tačnu kvadraturu, napišite približnu.

Lokacija: Potrudite se da označite tačnu lokaciju vašeg smeštaja na mapi jer će to upravo olakšati gostima da pronađu rezrevisani smeštaj.

Pogodnosti: Kao i kod opisa i ovde dodajete neke od karakteristika koje „robotski“ bolje opisuju vaš smeštaj.

Kalendar: Ovo je oblast RentMeEasy sajta koju ćete sami ažurirati. Kako RentMeEasy ne preuzima ekskluzivu za iznajmljivanjem, vi ćete morati da svaki period koji nije dostupan, sami ažurirate u što kraćem mogućem roku. Ovo shvatite kao veliku odgovornost i važnu obavezu jer u suprotnom, neblagovremena ažurnost može izazvati nepotrebne probleme i ljutnju gostiju. Kako se to ne bi dogodilo, mi vas savetujemo i molimo da se ponašate kao odgovorni domoćini.

Obrisati oglas: Potrebno je da budete na svom nalogu. U levom panelu na ekranu ćete videti „Moji oglasi“. Kada tu uđete, u donjem delu prozora je potrebno samo da kliknete na krstić „izbriši smeštaj“, potvrdite to i vaš smeštaj je uklonjen sa sajta RentMeEasy. Na istom tom prozoru imate i opciju za izmenu u oglasu smeštaja.

Inbox: Dok ste u vašem nalogu, a vaš oglas je konačno aktivan, možete na levom panelu u Inbox pratiti upite za vaš smeštaj.

Invoices: Takođe možete pratiti i obračune, vaučere i uplate koje su izvršene za vaš smeštaj.

  • Promenite valutu

  • PRETRAGA

    € 0 do € 10.000

    Više opcija pretraživanja