Reset Password

€ 0 do € 10.000

Više opcija pretraživanja

Kako da se registrujem?

Registrovati se na RentMeEasy je vrlo prosto. U delu „Korisničko Ime“ upišite ime koje ćete uvek koristiti kada ulazite na vaš nalog. Zapišite ispod email adresu koju aktivno koristite i na kraju u rublici „Lozinka“ napišite šifru koju ćete samo vi znati

Savet: zabeležite je negde zajedno sa Korisničkim imenom i email adresom koju koristite, kako ne bi zaboravili posle dužeg vremena.

Kod ove registracije Vi se automatski opredeljujete da li ćete biti vlasnik smeštaja (i nakon nje postaviti svoj smeštaj) ili ćete biti korisnik smeštajnih jedinica (i možda nešto rezervisati).

Molim vas pročitajte uslove korišćenja pre nego se složite.

Nakon klika na Izradite nalog, stićiće vam potvrda na email.

Registrovali ste se kao Vlasnik smeštaja, šta sada?

Poželjno je najpre da izradite svoj profil. Napišite kratko o sebi, obavezno objavite jezike koje govorite (ovo je jako važno gostima u komunikaciji sa vama putem RentMeEasy), postavite vašu fotografiju. Tweeter, Facebook…. nisu neophodni kako u svakodnevnom životu tako ni sajtu RentMeEasy pa ni gostima. Za RentMeEasy je jako bitno da dobije informacije o plaćanju, kako bi bez problema pri zaseljenju gostiju bili u mogućnosti da vam prebacimo vrednost rezervacije. Budite pažljivi u unošenju email adrese vezane za potvrdu registracije.

 

  • Promenite valutu

  • PRETRAGA

    € 0 do € 10.000

    Više opcija pretraživanja